Відтепер у наших магазин ви можете придбати мармурову яловичину за приємною ціною.
Чому мармурова?
Мармурова яловичина – це преміум-продукт, для отримання якого вирощують спеціальні породи бичків, такі як ангус, вагю, герефордська та інші. Їх вирощують на змішаному (трав’яному та зерновому) відгодовуванні. Це сприяє появі у м’ясних волокнах тонкої жирової сіточки. Таке м’ясо в розрізі нагадує камінь – мармур.
Процес визрівання
Мармурова яловичина проходить процес визрівання в спеціальних камерах з певною температурою і вологістю повітря. М’ясо там дозріває кілька тижнів. За цей час його молекули частково руйнуються, м’язові волокна стають ніжнішими та більш витонченими. А смак – більш яскравим.
Корисні якості
Мармурова яловичина не лише смачна, але й корисна. Вона знижує рівень холестерину в крові, нормалізує серцевий ритм, покращує кровообіг, підвищує рівень гемоглобіну крові та стимулює підвищення імунітету.