М’ясо та риба власного копчення

Наші улюблені клієнти, відтепер у гіпермаркеті «Велмарт» за адресою м. Київ, вул. Березняківська, 31, ви можете придбати м’ясо та рибу власного копчення.

Ми вирішили більш детально розповісти вам про технологію копчення, щоб ви були впевненні у якості нашої продукції.

ТЕХНОЛОГІЯ

Для копчення в камерах ми використовуємо концентрат диму. Перевага такого методу полягає у високому вмісті корисних компонентів диму: фенолів, карбонілів, кислот і відсутності шкідливих, таких як зола, смола і канцерогени. Завдяки бездимному копченню ми дбаємо про здоров’я покупців.

Для виробництва конденсату диму наш виробник сушить тирсу твердих і фруктових дерев, пропускає їх через димогенератор, душирує утворений дим очищеною водою, робить фазовий поділ отриманої рідини з подальшим очищенням.

ОБЛАДНАННЯ

Під час підготовки до копчення ми використовуємо професійне обладнання. Ін’єктор – апарат, необхідний для швидкого соління сировини. За класичних технологій маринування сировини триває 5-7 днів. За допомогою ін’єктора ми прискорюємо цей процес, наповнюючи розсолом цільном’язові вироби, це у нас триває до 1 години. Ін’єктування дозволило вводити в сировину різні смакові
добавки, маринади, пом’якшувати її і значно економити інгредієнти.
Серед численних переваг використання ін’єктора для м’яса виділяють: прискорене консервування та маринування, поліпшення смакових якостей продукту. Далі для рівномірного розподілу розсолу по всій площі м’яса використовуємо масажер. Ці процеси у сукупності тривають до 7 годин – замість кількох діб за класичною технологією.

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ

Ми серйозно ставимося до якості сировини, що використовується
для приготування м’ясної і рибної продукції. На кожному етапі – від приймання сировини до викладення продукції на вітрини – працівники цеху ретельно контролюють якість продукції. Завідувач виробництва і бригадири, які перебувають на майданчику, перевіряють вхідну сировину, оператори коптильного обладнання відповідають за вироби, що виготовляються. Рецептурні компоненти дібрані у такий спосіб, щоб зберегти соковитість, смакові якості й
безпеку продукту для споживача.

Перед викладанням на вітрини також обов’язково проводиться
ретельний контроль готових виробів. Важливий факт – у нас немає
замінників сировини! Наприклад, у курячій ковбасі ми використовуємо тільки філе і сало, в інших видах ковбас – виключно котлетне м’ясо, без шкірок та емульсій. Наразі у нас 33 позиції м’ясних і ковбасних виробів, плюс 12 сезонних. Риби власного виробництва –
24 артикули гарячого копчення і 12 слабосолоної продукції. Найпопулярнішими у покупців є: з ковбасних виробів – куряча ковбаса, з цільном’язових – шинка «Соковита», грудинка «Ароматна»,
з виробів із птиці – чверть куряча, з риби – хребти гарячого копчення й оселедець гарячого копчення та слабосолоний.

НАШІ ПЛАНИ

Ми розширюємо наш асортимент новими видами ковбасних виробів і продуктами з птиці, свинини, яловичини, баранини. У рибному напрямку хочемо розширити сегмент продукцією пряного соління, маринованими морськими делікатесами, асортиментом гарячого копчення риби, а також, запустити нову лінійку холодного копчення.
Ми докладаємо максимум зусиль, щоб наші клієнти були завжди задоволені та щасливі!