Окрошко, твій вихід!

Окрошка – страва старовинна. Готувати її почали ще в Київській Русі за часів князя Володимира. Дрібно різали (або кришили – звідси й назва окрошка) редьку та цибулю, іноді додавали дичину та заливали все квасом.

З часом рецепт змінювався, список інгредієнтів розширювався, окрошка ставала багатшою: сьогодні її готують на квасі, кефірі, айрані, мінеральній воді, окрім редиски та огірків, додають солодкий перець, червону цибулю, стебла селери. Як бачите, окрошка – це суцільна смакова імпровізація.

У «Велмарт» також є свої фірмові рецепти окрошки. Усі секрети, звичайно ж, розкривати не будемо. Натомість запрошуємо до наших супермаркетів, де у відділі кулінарії вас уже чекає освіжаюча окрошка:

  • оригінальна
  • куряча
  • набір для окрошки ваговий

Готувати її наші шеф-кухарі будуть щодня до 03.07.2022. Чекаємо на вас!