Гаряча лінія

0-800-501100

Наші гіпермаркети

Книга відгуків та пропозицій Ми завжди раді знати вашу думку
Гаряча лінія 0-800-501100
Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України бескоштовні

Збираємося на пікнік разом із Велмартом

25 Квітня 2014

Як би Ви не назвали вашу вилазку на природу: барбекю, шашлики, риболовля, сніданок на траві, без смачної їжі вам не обійтися.

Найважливішою частиною відпочинку на природі є приготування м\'яса і риби. Неповторний смак страв, просмажених на справжньому вогні, запам\'ятається вам надовго. Тим більше сучасні технології позбавляють вас від розведення багаття.

Мангал конструктивно являє собою металеву жаровню, яка ідеально підходить для приготування м\'ясних виробів. Портативний мангал, як правило, буває збірно-розбірним і складається з двох торцевих стінок, двох бічних, дна і чотирьох ніжок. Всі елементи виробляються з жаростійкої сталі. Конструкція легко монтується, але при цьому відрізняється достатньою міцністю в зібраному стані. Він просто незамінний для заміського відпочинку. У нас ви зможете придбати сімейні й похідні мангали, барбекю, решітки для гриля, шампура і всі супутні товари, такі як, вугілля деревне, розпалювач для вогню і дрова.

За допомогою грилів Ви зможете швидко і без клопоту приготувати смачні та корисні страви. М\'ясо і риба на вугіллі готуються повільно, тому виходять особливо м\'якими, а овочі з хрусткою скоринкою. Грилі виготовлені з якісного хромованого металу і відрізняються простотою збірки і компактними розмірами.

Для шанувальників походів і дачників з\'явилися казани на 6, 8 і 10 л, а до них можна знайти триногу відповідних розмірів. Не забудьте про одноразовий посуд, серветки та пакети для сміття, щоб після себе залишити територію відпочинку чистою.

Що може бути приємнішим, ніж під час спекотного літа насолоджуватися свіжоприготованою їжею на відкритому повітрі. Неповторний смак страв, просмажених на справжньому вогні, запам\'ятається вам надовго. Збирайте своїх близьких і занурюйтесь у відпочинок на природі.

Рецепт правильного шашлику від «Велмарта»


Перший і найголовніший інгредієнт, звичайно ж, м\'ясо, і не має значення м\'ясо якої тварини ви будете використовувати, головне щоб воно було свіжим і не замороженим.

Вам знадобитися:
2-3 кг шийки або задньої частини свинини, 300- 500 гр цибулі залежно від кількості м\'яса (2 кг - 300 гр) (3кг - 500гр). Цибуля обов\'язково повинна бути твердою і соковитою. Зі спецій нам знадобиться три види перцю: запашний, чорний в горошок і чорний мелений; сіль і лавровий лист.

Приготування
На дно посудини викладаємо в один шар кільцями нарізану цибулю. М\'ясо ріжемо на шматки від 5 см і натираємо його меленим чорним перцем, трохи додаючи сіль. Потім щільним прошарком в один ряд викладаємо м\'ясо на цибулю, якою ми встелили дно нашої посудини, зверху кладемо 1-2 листочка лаврового листа і по кілька горошин перцю (запашного і чорного), після чого знову накриваємо прошарком нарізаної кільцями цибулі, і так шар за шаром. Останній прошарок повинен бути з цибулі і спецій. Після цього беремо тарілку з відповідним діаметром вашої посудини так, щоб вона увійшла всередину, і зверху на тарілку ставимо прес, наприклад трьох літрову банку з водою, і потім все це в холодильник (бажано на ніч).

Поради:

1) Якщо ви все ж не вгадали зі свіжістю м\'яса або соковитістю цибулі, і маринад не дав соку під пресом через 3-4 години, не турбуйтеся, просто додайте трохи мінеральної води, гарненько розмішайте і знову під прес.
2) Чим довше м\'ясо знаходиться в маринаді, тим м\'якше і смачніше воно стає.
3 ) Соком маринаду поливайте шашлик, коли він буде на багатті.

Ви можете підписатися на розсилку інформації з нашого сайту.

Увага! Всі поля обов'язкові для заповнення.