Дні Європи. Хамони.

Камон куштувати смачненький хамон!

Оголошуємо «Дні Європи» у «Велмарт»! Поспішайте придбати хамон нашого власного імпорту за дуже приємними цінами.

Хамон – це іспанський делікатес, сиров’ялене свиняче стегно. Для його приготування необхідно від 12 місяців до 4-х років.

Хамон буває 2 видів:

  • Іберіко
  • Серрано

Іберіко хамон, приготований зі свинки породи іберіко, яку вивели спеціально для приготування хамона. М’ясо у них дуже ніжне і м’яке.

Серрано – хамон, приготовлений зі звичайної й безпородної свинки.

Хамон вживають як закуску чи аперитив, поклавши на тонкий шматочок хліба. Також він гарно смакує у піці та салатах. Смачно поєднуються з пивом, сухим червоним вином, оливками, динею чи інжиром.

Завітайте та спробуйте!