Камон куштувати смачненький хамон!
Оголошуємо «Дні Європи» у «Велмарт»! Поспішайте придбати хамон нашого власного імпорту за дуже приємними цінами.
Хамон – це іспанський делікатес, сиров’ялене свиняче стегно. Для його приготування необхідно від 12 місяців до 4-х років.
Хамон буває 2 видів:
- Іберіко
- Серрано
Іберіко хамон, приготований зі свинки породи іберіко, яку вивели спеціально для приготування хамона. М’ясо у них дуже ніжне і м’яке.
Серрано – хамон, приготовлений зі звичайної й безпородної свинки.
Хамон вживають як закуску чи аперитив, поклавши на тонкий шматочок хліба. Також він гарно смакує у піці та салатах. Смачно поєднуються з пивом, сухим червоним вином, оливками, динею чи інжиром.
Завітайте та спробуйте!