Перевага низьких цін

«ВЕЛМАРТ» працює в новому для України форматі дисконтного гіпермаркету, концепція якого — забезпечити приємно низькі ціни на весь асортимент гіпермаркету.

Одна з головних переваг «ВЕЛМАРТ» — це політика наближення до виробника, яка дає компанії велику перевагу — низьку ціну. Завдяки відсутності ланцюжка посередників ми забезпечуємо своїм покупцям приємну для гаманця ціну товарів. Ми віддаємо перевагу співпраці з українськими виробниками та постачальниками, сприяючи створенню нових робочих місць. 

Контроль якості

  • Усі товари, асортимент яких широко представлений на наших полицях, як імпортного, так і вітчизняного виробництва, забезпечені документами, що засвідчують їхню якість та безпечність.
  • Усі категорії продукції власного виробництва (м`ясні та рибні напівфабрикати, хлібобулочні та кондитерські вироби, кулінарна продукція) підлягають відомчому лабораторному контролю, який здійснюється на базі акредитованих лабораторій.
  • На базі централізованого цеху власного рибного виробництва впроваджено інтегровану систему харчової безпеки, що ґрунтується на принципах міжнародного стандарту FSSC 22000:2013.

Моніторинг цін та реалізація товарів

  • Ми щоденно відслідковуємо динаміку цін на ринку, та робимо все можливе, щоб Ви мали змогу купувати улюблені товари за найнижчими цінами.
  • Наша система замовлення товарів налагоджена оптимально: на торговельний майданчик щоденно надходить така кількість товару, яка може бути реалізована протягом дня. Це дає змогу пропонувати клієнтам максимально свіжу продукцію.

Санітарія
та особиста гігієна персоналу

  • Ми щоденно проводимо дезінфекцію виробничих цехів та робочого інвентарю, які сертифіковані та дозволені для використання на підприємствах харчової промисловості.
  • Усі працівники забезпечені спецодягом, що відповідає санітарним нормам та є адаптованим до кожного робочого місця в цехах.
  • Адміністрація торговельних майданчиків ретельно стежить за станом здоров’`я та виробничою гігієною лінійного персоналу. Усі працівники магазинів мають особові медичні книжки та періодично проходять медичне обстеження відповідно до Наказу МОЗ України №280.
  • Весь персонал торговельних майданчиків проходить щорічне планове навчання з правил виробничої гігієни та санітарних норм роботи з харчовими продуктами з подальшою атестацією.

Не знайшли відповідь на своє запитання?

Напишіть нам, і ми дамо відповідь вам протягом 24 години.